Nyheder

 

Vi holder Årsmøde d. 5/2 2019. Kom og hør om arbejdet i klubben og vær med til at sætte præg på udviklingen i HOG Dance. Læs mere under "Årsmøde".
 

Sæson 18/19 

HOG Dance har følgende hold:

Hver mandag v/Emma Ginge 

i Haldum Hinnerup skolens gymnastiksal (første gang d. 3. september):

Kl. 15-15.50: SHOW/MGP for de 7-9 årige. Vi danser til et mix af de nyeste hits. Der bliver gang i den og rig mulighed for at skråle med.

Kl. 15.55-16.55: Få ledige pladser SHOW/Disco for de 10-12 årige. Vi danser både Disco og Showdance til bl.a. Christopher og Rihanna. Der bliver fart på! Mulighed for deltagelse i Kaufmann Cup for dem, der har lyst.

Kl. 17-17.50: Få ledige pladser Dance Mania for de 9-17 årige. For dig, der er vild med at danse og gerne vil danse mange forskellige stilarter. På Dance Mania kommer du til at prøve alt fra HipHop til ballet og fra Showdance til Disco. Det bliver en stor dansefest!

Kl. 17.55-18.55: Få ledige pladser MTV/HipHop for de 13-17 årige. Vi skal prøve kræfter med forskellige koreografier inden for både Showdance og HipHop genren. Så kom og gi den gas med os. Mulighed for deltagelse i Kaufmann Cup for dem, der har lyst.

Kl. 19-19.50: Venteliste HitFit for alle aldre. En HitFit dansetime er for alle niveauer, og vi danser til de største hits. Koreografierne er forholdsvis simple, så glæd dig til at få pulsen og humøret op - det kan ikke undgås!

Hver torsdag v/Olivia Lundorff 

i Haldum Hinnerup skolens gymnastiksal (første gang d. 6. september):


Kl. 17.30-18.20: Disco, hip hop, latin og showdance fra 10 år og op. Vi kombinerer mange stilarter og laver seje koreografier. Vi danser til fed musik som du kender. Kom og vær med det bliver lærerigt og der er knald på. Vi får det sjovt og har et godt fællesskab. 


Kl. 18.30-19.20: Selskabsdans for voksne. Vi arbejder med de 5 standard og de 5 latindanse. Grundtrin, teknik, variationer og takt. Tempoet er sat til at alle kan være med, vi gennemgår hellere end gang for meget end en gang for lidt. Det er super hyggeligt, og lattermusklerne bliver også rørt. Holdet er for alle, både uøvede og øvede.


Kl. 19.30-20.20: Latin motion for ladies. Kombinér dansetrin & motion på latinladies holdet! Vi lærer basic latintrin og laver små serier. Få samtidig pulsen op til god musik. Tag din veninde, strikkeklub, mødre-gruppe i hånden eller kom alene. Det bliver sjovt, alle kan være med og man er garanteret en god følelse når timen er slut. Vi danser uden partner og det kræver hverken specielt tøj eller sko.

 

Vi er nu klar med en ny sæson. For tilmelding vælg holdtilmelding i menuen øverst.


Pris pr. sæson: 695 kr. Du tilmelder dig som udgangspunkt til begge sæsoner (Efterår og Forår), men kan melde dig fra 2. sæson ved at give bestyrelsen besked.

1. sæson løber fra mandag d. 3/9 til mandag d. 17/12 2018.
2. sæson løber fra mandag d. 7/1 til torsdag d. 2/5 2019.

Hvis du tilmelder dig to hold betaler du kun halvt kontingent for det andet hold.

Alle er velkommen til at komme og være med første gang uden tilmelding. Vi kan blot ikke garantere en plads på holdet uden tilmelding. Ligeledes refunderer vi kontingentet, hvis du efter 1. eller 2. dansegang fortryder din tilmelding.

Kaufmann Cup

Vi tilmelder to hold til Kaufmann Cup (se hvilke ovenfor), til dem der har lyst til at prøve kræfter med danse turnering. Men det skal vi nok fortælle meget mere om senere og der er naturligvis helt ok hvis man bare gerne vil danse uden at komme med til turnering. Se evt. mere på http://www.kaufmanncup.dk/


 

HOG Dance    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 86985530